ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ SPOT

Ένα διαφημιστικό spot με ευρηματικό σενάριο, χαρακτηριστικούς ήρωες και προσεγμένο speakage, μπορεί να επικοινωνήσει με άμεσο τρόπο το μήνυμά σας σε ένα ευρύ κοινό.

Πώς δουλεύουμε;

Το ίδιο το προϊόν ή η υπηρεσία, θα μας υποδείξει το target group στο οποίο απευθύνεται το spot, άρα και τον τρόπο επικοινωνίας του μηνύματος σας. Ξεκινάμε λοιπόν δημιουργώντας το κατάλληλο σενάριο, το οποίο συνοδεύεται από ενδεικτική εικονογράφηση (storyboard) για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Στη συνέχεια ανάλογα με την επιλογή σας προχωράμε στην παραγωγή. Μπορείτε να επιλέξετε την δημιουργία ενός spot με γραφικά (after effects, 2D animation, 3D animation) ή με εξωτερικά γυρίσματα (live shooitng). Αναλαμβάνουμε φυσικά και την μουσική επιμέλεια του spot, δημιουργώντας πρωτότυπη μουσική ή με την αγορά μουσικών κομματιών από διαδικτυακές βιβλιοθήκες 

TV COMMERCIALS ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Τα διαφημιστικά spots με γραφικά χωρίζονται σε after effects, 2D animation και 3D animation. Είναι σύγχρονα με μοντέρνα αισθητική και μπορούν να αποδώσουν με ακρίβεια οποιοδήποτε μήνυμα. 

Durostick

29 sec
Released 2022

Elogis D3

23 sec
Released 2018

Flevorelief

26 sec
Released 2020

TV COMMERCIALS LIVE SHOOTING

Αποτελούν τον πλέον διαδεδομένο και διαχρονικό τρόπο δημιουργίας ενός διαφημιστικού spot. Μπορείτε να συνδέσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας με ένα γνωστό πρόσωπο (το οποίο θα πρωταγωνιστεί) τραβώντας το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινό στο spot σας, άμεσα.

Θεόφραστος

23 sec
Released 2018

Valetonina

33 sec
Released 2021

Cosmostrom

16 sec
Released 2021

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Ο ήχος αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι του spot. Η σωστή μουσική επιμέλεια και τα ηχητικά effects που θα χρησιμοποιηθούν, απογειώνουν την εικόνα. 

Η μουσική που θα επιλέξετε μπορεί να είναι πρωτότυπη (δηλαδή να την δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς) ή να σας προτείνουμε μουσικά κομμάτια από διαδικτυακές βιβλιοθήκες. 

STUDIO ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ-SPEAKERS

Η επιλογή του ηθοποιού που θα λάβει μέρος στα γυρίσματα, ή θα ντύσει με την φωνή του ένα spot με γραφικά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί θα συνδεθεί με αυτό. 

Στην Avalon Web and Media συνεργαζόμαστε με έναν σημαντικό αριθμό ηθοποιών-speakers, γεγονός που σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τον κατάλληλο για το δικό σας spot.

ΤΑ TV COMMERCIAL SPOTS ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σίγουρα η τηλεόραση αποτελεί έναν από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης. Δεν είναι όμως ο μοναδικός. Το διαφημιστικό spot που θα δημιουργήσουμε μπορεί να προβληθεί και μέσω διαδικτύου με προωθητικές καμπάνιες στα social media και το youtube. Άρα η χρήση του δεν θα περιοριστεί σε ένα μόνο μέσο. 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ SPOT

Πιστεύετε πως είναι η κατάλληλη στιγμή προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τηλεοπτικά, αλλά δεν έχετε διαφημιστικό spot; Η ομάδα μας είναι στο πλευρό σας. Είτε επιλέξετε την δημιουργία ενός video γραφικών (after effects, 2D animation, 3D animation), είτε ενός video με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους ή studios με συμμετοχή ηθοποιών, μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

Μαζί θα φτιάξουμε το σενάριο που θα επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμά σας στο κοινό και στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε ένα spot που θα αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησής σας.