Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να ενημερωθούμε, να αποκτήσουμε προϊόντα που μας ενδιαφέρουν ή να αναζητήσουμε υπηρεσίες. Γιατί να μην το μετατρέψουμε σε ένα εργαλείο που θα αυξήσει την απόδοση και τον κύκλο εργασιών και της δική σας επιχείρησης;

Στην εταιρεία μας ειδικευόμαστε στο digital marketing. Αυτό σημαίνει πως δεν σχεδιάζουμε απλά ένα όμορφο site, αλλά δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στο λειτουργικό μέρος του. Μετά από 11 χρόνια πορείας στον χώρο και χάρη στην τεχνογνωσία και τις ιδέες μας, αποτελούμε συνεργάτες σημαντικών εταιρειών.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, φιλοξενία του site σε servers υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές αναβαθμίσεις, καθώς και την καταχώρηση domain names.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

iSkincare

Design & Development
Released 2021

Dr-Evaggelinakis

Design & Development
Released 2022

Mrdurostick.gr

Design & Development
Released 2022

Valetonina

Design & Development
Released 2021

Varibobi Club

Design & Development
Released 2021

Nomikospoudastirio.gr

Design & Development
Released 2020

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ξεκινά με τον σχεδιασμό του template που θα ακολουθεί την γραμμή και τα χρώματα του λογοτύπου ή του εταιρικού σας profile. Κάθε template έχει μοναδικό design και δημιουργείται αποκλειστικά για εσάς.

Φυσικά δεν μένουμε στην εικόνα του site. Για μπορέσει μια ιστοσελίδα να είναι αποδοτική πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες:

 1. Responsive: το site παραμετροποιείται ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης διευκολύνοντας την περιήγησή του.
 2. Δυναμική: η ιστοσελίδα σας δίνει την δυνατότητα να παρεμβαίνετε στο περιεχόμενό της
 3. On Page SEO: πρόκειται για μια σειρά ενεργειών που γίνονται στην διάρκεια κατασκευής του site και το βοηθούν ανέβει ψηλά στις οργανικές θέσεις των μηχανών αναζήτησης
 4. Λειτουργική: η ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει απλή και εύκολη πλοήγηση, να οδηγεί τον χρήστη σε αυτό που αναζητά με όσο το δυνατόν λιγότερα clicks, να έχει καλά δομημένο περιεχόμενο, να μην καθυστερεί κατά το άνοιγμα κ.α.

Φυσικά μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, το site θα συνδεθεί με google analytics, search console, social media και google business.

 

Επιπλέον δυνατότητες

Αν το επιθυμείτε το site σας μπορεί να έχει περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα:

 1. Γλώσσες: η ιστοσελίδα μπορεί να γίνει σε περισσότερες από μία γλώσσες (τις οποίες θα επιλέξετε εσείς)
 2. ΑΜΕΑ: το site σας μπορεί να παραμετροποιείται για να διευκολύνει την περιήγηση όλων των επισκεπτών
 3. Διαδραστική επικοινωνία επισκέπτη: περιλαμβάνει τρόπους επικοινωνίας με τους επισκέπτες μέσω φόρμας ενδιαφέροντος, online video κλήσης, chating, call button.
 4. Μέτρηση επισκεψιμότητας: πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μας βοηθάει να δούμε πως αντιδρούν οι επισκέπτες του site. Μπορεί να μας δείξει πόσοι έκαναν download αρχείων, πόσοι πάτησαν έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο ή συμπλήρωσαν την φόρμα ενδιαφέροντος, πόσες κλήσεις λάβατε κ.α.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας έχει συνδεθεί με το SEO (Search Engine Optimization). Και όχι άδικα. Το SEO αποτελεί ουσιαστικά μια σειρά ενεργειών που εκπονούνται κατά την διάρκεια κατασκευής της ιστοσελίδα, ώστε να ανέβει στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Όταν το SEO συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες όπως τα Google Ads (με καμπάνιες που ακολουθούν στρατηγική και διαχειρίζονται σωστά) τότε επιτυγχάνουμε:

 • Αύξηση επισκεψιμότητας
 • Αναγνωρισιμότητα του brand
 • Άνοδο των πωλήσεων
 • Στόχευση στο επιθυμητό target group

Παράλληλα μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες και στα social media, τα οποία αποτελούν ένα δυναμικό μέσο, που μας εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τους χρήστες.

Εξαιρετική βοήθεια προσφέρει η μέτρηση της επισκεψιμότητας, που όπως αναφέραμε μας δίνει στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τις αναζητήσεις που έχει κάνει κάθε επισκέπτης ξεχωριστά, οδηγώντας τον στην ιστοσελίδα σας, αυξάνοντας την πιθανότητα να επιλέξει το προϊόν ή την υπηρεσία σας. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το διαδίκτυο έχει γίνει πλέον απαραίτητο σε κάθε άνθρωπο. Η καθημερινή χρήση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού, ανεξάρτητα από το αν είναι ολιγόλεπτη ή πολύωρη, είναι δεδομένη. Λόγω της ευελιξίας που προσφέρει, το ίντερνετ έχει αντικαταστήσει εν μέρει την τηλεόραση ή την εφημερίδα. 

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η παρουσία της επιχείρησής σας στο ίντερνετ είναι απαραίτητη, γιατί:

 1. η ιστοσελίδα σας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο
 2. γίνεστε πιο αξιόπιστοι
 3. ενισχύετε την επαγγελματική σας εικόνα
 4. έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό
 5. μπορείτε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας
 6. αυξάνετε το πελατολόγιο και την ανταγωνιστικότητά σας

Μαζί θα σχεδιάσουμε και στη συνέχεια θα κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα ενισχύσει το επαγγελματικό σας profile. Αν στη συνέχεια επιθυμείτε άμεσα να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσα από μια σειρά στοχευμένων προωθητικών κινήσεων.