ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 

Γνωρίζουμε καλά πως μια ιατρική ιστοσελίδα πρέπει να εμπνέει αξιοπιστία και κύρος ενώ παράλληλα να συνδυάζει μοντέρνο design και όλα τα σύγχρονα μέσα προγραμματισμού.

Μέσα από τη ιστοσελίδα του ο γιατρός, μπορεί να ενημερώσει, να προφυλάξει και να υποδείξει την σωστή κατεύθυνση σε όποιον αναζητά λύση σε ένα πρόβλημα υγείας. 

Πώς δουλεύουμε

 1.  Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρουν το προσωπικό σας αποτύπωμα.
 2. Κάνουμε την κατηγοριοποίηση ανάλογα με την ειδικότητά σας, επιλέγοντας τις λέξεις κλειδιά που θα προσελκύσουν το στοχευμένο κοινό.
 3. Προχωράμε στην κειμενογράφηση, ακολουθώντας τις τεχνικές του content marketing, ώστε το site να είναι αναπτύξιμο στις μηχανές αναζήτησης.
 4. Ολοκληρώνουμε την κατασκευή με όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ιστοσελίδα να είναι λειτουργική, responsive για εύκολη πλοήγηση από όλες τις συσκευές και SEO friendly για να ανεβαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.
 5. Αναλαμβάνουμε επίσης την φωτογράφηση του ιατρείου σας για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση στην ιστοσελίδα σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: Πώς ανεβαίνει η ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις της Google;

Yπάρχουν δυο τρόποι για να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις της Google.

 1. Google Adwords
 2. 1η σελίδα της Google στις οργανικές θέσεις – SEO

Medical Marketing και Social Media

Τα social media αποτελούν τον πιο άμεσο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό. Αποτελούν ένα δυναμικό μέσο, μέσω του οποίου εξασφαλίζουμε την άμεση και αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τους ασθενείς.

Το Facebook, το Instagram, το Tik Tok και το YouTube αποτελούν τα βασικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων. Η παρουσία του ιατρού σε αυτά με ένα προσιτό και θελκτικό περιεχόμενο, γνωστοποιεί τις υπηρεσίες του στο κοινό, ενώ μπορεί να διαδώσει το εκάστοτε μήνυμα μέσω των χρηστών, στους φίλους τους. 

Ως εταρεία αναλαμβάνουμε:

 1. ανάπτυξη περιεχομένου και ανάρτηση στα social media
 2. βιντεοσκόπηση (αναφορά σε υπηρεσίες, αποκτάσταση, αποτελέσματα θεραπειών)
 3. δημιουργία videos με ειδικά effects
 4. σχεδιασμό γραφικών banners

Εταιρικό Profile

Το εταιρικό profile αποτελεί την ταυτότητα του ιατρείου. Ξεκινά με την δημιουργία του λογοτύπου σας, το οποίο πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό και να απομνημονεύται εύκολα. Με βάση αυτό, μπορούμε στη συνέχεια να δημιουργήσουμε κάρτες, συνταγολόγια, μπλοκ σημειώσεων, επιστολόχαρτα, ηλεκτρονική σφραγίδα, ψηφιακή ταυτότητα κ.α..

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την εταιρικής σας ταυτότητα, με τρόπο τέτοιο ώστε να αντικατοπτρίζει την επαγγελματική σας υπόσταση και την εικόνα του ιατρείου σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Video Medical Marketing

Το video έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους επικοινωνίας με το κοινό. Μέσα από ένα video, ο γιατρός έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει το κοινό για θέματα που αφορούν την ειδικότητα του και να το κατευθύνει προς την σωστή απόφαση με γνώμονα το καλό της υγείας του.

Αντίστοιχα σε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, σε επίπεδο τιμών, ποιότητας, τεχνολογίας, ενώ παράλληλα γίνονται γνωστά νέα προϊόντα, καινούργιες συνεργασίες και σύγχρονες υπηρεσίες.

Υπάρχουν δυο τύποι videos:

 • corporate videos: παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες, τον χώρο του ιατρείου, τις συνεργαζόμενες κλινικές, το προσωπικό και φυσικά τον ίδιο τον ιατρό. Το video πλαισιώνεται από γραφικά για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
 • συνεντευξιακά videos: μέσα από ένα ή περισσότερα videos σε μορφή ερώτησης-απάντησης ή μονολόγου, παρουσιάζουμε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς σας με πρωταγωνιστή εσάς. Φυσικά το video πλαισιώνεται από γραφικά και υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης θεραπειών-υπηρεσιών σε μοντέλο και εισαγωγή πλάνων από την καθημερινότητα του γιατρού στο ιατρείο.

 

Το εσωτερικό marketing ιατρείου αποτελεί μια σειρά από κινήσεις που στόχο έχουν να αποτυπώσουν και στον χώρο σας, τα στοιχεία του εταιρικού σας profile. Μπορεί να περιλαμβάνει:

 1. την διαμόρφωση του χώρου υποδοχής προσθέντοντας λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα χρώματα και στο ίδιο το λογότυπο ή την ιστοσελίδα σας
 2. την δημιουργία ενός προγράμματος για τις οθόνες του ιατρείου όπου οι ασθενείς θα μπορούν στη διάρκεια ανάμονης να μάθουν για τις υπηρεσίες που παρέχετε, για νέες θεραπείες ή διαγνωστικές εξετάσεις, να δούνε ένα video παρουσίασης ή ένα video όπου θα δίνετε πληροφορίες για κάποια πάθηση κτλ. Σε αυτά τα videos η παρουσίαση μπορεί να είναι αυτόματη ή διαδραστική.

Παράλληλα, αν το επιλέξετε, μπορούμε να διαφοροποιούμε σε μηνιαία βάση το περιεχόμενο στις οθόνες σας (απομακρυσμένα), προσθετοντας είτε υλικό που θα μας υποδείξετε (π.χ. προσφορές ιατρείου, νέα μηχανήματα), είτε υλικό γενικού περιεχομένου.

 Σχεδιασμός και εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία του περιεχομένου και τον σχεδιασμό ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία θα παρουσιάζουν υπηρεσίες του ιατρείου σας ή προσφορές σας.

 Virtual reality glasses

Πρόκειται για έναν σύγχρονο τρόπο παρουσίασης των ιατρικών υπηρεσιών. Προτείνεται κυρίως σε χειρουργικές ειδικότητες και δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, να δει για παράδειγμα μια χειρουργική επέμβαση με την χρήση ενός εξελιγμένου ρομποτικού συστήματος.

 Δωμάτιο ενημέρωσης ασθενών με video

Είναι μια νέα υπηρεσία όπου ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο, μπορούν να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν ένα video ενημέρωσης. Αυτό θα μπορούσε να μιλά για παράδειγμα, για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό και τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένει ο ασθενής, να αναφέρει τα πιο συχνά ερωτήματα που θέτουν οι ασθενείς και τις απαντήσεις του γιατρού, να παρουσιάζει τον τρόπο που γίνεται μια συγκεκριμένη εξέταση κ.α. Στόχος είναι οι ασθενείς που επιλέξουν να το παρακολουθήσουν, να έχουν αντλήσει κάποιες πληροφορίες πριν δούνε τον γιατρό και να έχουν εξοικειωθεί με τρόπο εκτέλεσης των εξετάσεων.

Επαγγελματικός οδηγός

Πρόκειται για έναν σύγχρονο επαγγελματικό οδηγό στον οποίο θα μπορείτε να κάνετε καταχώρηση και να σας αναζητούν με λέξεις κλειδιά, να ανεβάζετε videos ή αρθρογραφία σας.

*η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχετε δωρεάν αν αναλάβουμε για εσάς την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή την δημιουργία videos

 

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία ιατρών σε πανελλαδικούς ή περιφερειακούς σταθμούς

Η παρουσία σας σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή, συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητά σας και την αύξηση της εμπιστοσύνης των ασθενών στο πρόσωπό σας.

 

 Εδώ μπορείτε να δείτε δείγμα από την δουλειά μας

Medical Marketing

Η σχέση ανάμεσα στον ιατρό και τον ασθενή έχει επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό από το Internet. Ο ασθενής έχει πλέον πρόσβαση σε μία ανεξάντλητη πηγή ιατρικών πληροφοριών και μεγαλύτερη συμμετοχή στις επιλογές για την προσωπική του υγεία.
Παράλληλα, η επικοινωνία με τον γιατρό έχει προσαρμοστεί στη νέα αυτή εποχή, δίνοντας τη δυνατότητα διαδικτυακής επαφής μέσω  video κλήσεων, email και social media. Mοιραία και ο ίδιος ο γιατρός καλείται να αποκτήσει μία νέα οπτική για τον τρόπο που θα προσεγγίσει νέους ασθενείς και θα προβάλλει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, έναντι άλλων επαγγελματιών του κλάδου.

Εκεί ακριβώς μπορεί να βοηθήσει το Medical Marketing, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα και καλύπτοντας μια σειρά πολύπλευρων αναγκών των ασθενών. 

Στην Avalon Web and Media καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την σχεδίαση και κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων ως την προώθηση μέσα από Social Media και Google Ads. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα παραγωγής Videos παρουσιάσης του ιατρείου και των υπηρεσιών σας, δημιουργίας εταιρικού profile και μια νέα υπηρεσία αυτή του εσωτερικού marketing ιατρείου.