Σχεδιασμός και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Ένα eshop για να είναι αποδοτικό, δεν αρκεί να έχει όμορφο design και να είναι λειτουργικό. Πρέπει να έχει δομηθεί σωστά και να ακολουθεί το κατάλληλο marketing ώστε να προσελκύσει το επιθυμητό target group και στη συνέχεια να το μετατρέψει σε αγοραστικό κοινό. 

Ως διαφημιστική εταιρεία, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα μέσα, ώστε να κατασκευάζουμε eshops που ακολουθούν σύγχρονες στρατηγικές marketing. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα marketing tools (live chatting, mailchimp, hotjar, analytics κτλ).

Φυσικά παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, φιλοξενία του site σε servers υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές αναβαθμίσεις, καθώς και την καταχώρηση domain names.

ESHOPS

iSkinCare

Design & Development
Released 2021

Newtechstore

Design & Development
Released 2019

Pedag

Design & Development
Released 2022

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εικαστικό και λειτουργικότητα

Δίνουμε πάντα την απαιτούμενη σημασία στο εικαστικό κομμάτι. Σχεδιάζουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα που ακολουθούν τα χρώματα και την δομή του λογοτύπου ή του εταιρικού σας profile. Με την βοήθεια κατάλληλων γραφικών και φωτογραφιών πετυχαίνουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε καλά πως για να είναι επιτυχημένο ένα eshop, πρέπει, (α) οι σελίδες του να φορτώνουν γρήγορα – σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα), (β) να έχει εύκολη πλοήγηση – διευκολύνοντας τον επισκέπτη να εντοπίσει το προϊόν που αναζητά, (γ) να έχει σωστό περιεχόμενο – χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, διαθεσιμότητα να είναι ευδιάκριτα, (δ) να δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να παραγγείλει εύκολα και γρήγορα.

Σαφώς προσέχουμε το κομμάτι του responsive, ώστε το eshop να παραμετροποιείται σωστά σε κάθε συσκευή. Άλλωστε όπως έχει αποδειχτεί, το μεγαλύτερο ποσοστό επισκέψεων, προέρχεται από τα κινητά τηλέφωνα. 

Marketing Funnel

Το marketing funnel αποτελεί έναν πολύ σημαντικό οδηγό για να χαράξουμε την στρατηγική μας. Ουσιαστικά μας δείχνει τα βήματα που ακολουθεί ο υποψήφιος πελάτης, από το σημείο όπου δεν γνωρίζει καθόλου το brand name σας, μέχρι τελικά να αγοράσει το προϊόν σας. Εκεί ακριβώς στηρίζεται το marketing πάνω στο οποίο θα στηθεί ο σχεδιασμός του eshop σας. Οι ενέργειες και οι τακτικές  που θα ακολουθήσουμε διαφοροποιούνται σε κάθε στάδιο του funnel αλλά είναι εξίσου σημαντικές.

1. ATTENTION: στάδιο στο οποίο στοχεύουμε στην προώθηση του brand name και στην προσέλκυση της προσοχής του target group που σας ενδιαφέρει

2. INTEREST: στάδιο κατά το οποίο ενισχύουμε την αξιοπιστία του brand name και προβάλλουμε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ώστε να τα αναζητήσει το κοινό

3. DESIRE: στάδιο όπου το ”με ενδιαφέρει” γίνεται ”το θέλω”, άρα δίνουμε κίνητρα και ώθηση για να προχωρήσουν στην αγορά

4. ACTION: στάδιο όπου έχουν αποφασίσει να ”αγοράσουν”

Progressive Web Apps: Το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου

Τα Progressive Web Apps αποτελούν την εξέλιξη των ιστοσελίδων και των eshops. Συνδυάζουνν τα πλεονεκτήματα των mobile apps όπως ταχύτητα, λειτουργία ακόμα και όταν η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αργή, με τα δυνατά σημεία των ιστοσελίδων όπως η εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως επιλέγουν αυτή την τεχνολογία.

Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε ήδη ένα eshop και θέλετε να το μετατρέψετε σε ProgressiveWeb App, μπορείτε να το κάνετε άσχετα με το αν είναι υλοποιημένο σε Magento, Presta, WooCommerce, ή είναι custom made.

Επιπλέον δυνατότητες

Αν το επιθυμείτε το site σας μπορεί να έχει περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα:

 1. Γλώσσες: η ιστοσελίδα μπορεί να γίνει σε περισσότερες από μία γλώσσες (τις οποίες θα επιλέξετε εσείς)
 2. ΑΜΕΑ: το site σας μπορεί να παραμετροποιείται για να διευκολύνει την περιήγηση όλων των επισκεπτών
 3. Διαδραστική επικοινωνία επισκέπτη

Ξεχωριστό και εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο είναι η μέτρηση επισκεψιμότητας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μας δείχνει με ακρίβεια πως αντιδρούν οι επισκέπτες του eshop σας. Δηλαδή, πόσοι πάτησαν έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο, πόσοι συμπλήρωσαν μία φόρμα επικοινωνίας, πόσοι έφτασαν στο σημείο ”add to cart” αλλά δεν προχώρησαν στην αγορά, ποιο προϊόν έχει τις περισσότερες πωλήσεις. Με αυτά τα δεδομένα μπορούμε να δούμε πως κινούνται οι επισκέπτες και να δημιουργήσουμε στη συνέχεια στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τις αναζητήσεις κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, ώστε να τον οδηγήσουμε εκ νέου στο eshop σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αγοράσει.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop έχει συνδεθεί με το SEO (Search Engine Optimization). Και όχι άδικα. Το SEO αποτελεί ουσιαστικά μια σειρά ενεργειών που εκπονούνται κατά την διάρκεια κατασκευής της ιστοσελίδα, ώστε να ανέβει στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Όταν το SEO συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες όπως τα Google Ads (με καμπάνιες που ακολουθούν στρατηγική και διαχειρίζονται σωστά) τότε επιτυγχάνουμε:

 • Αύξηση επισκεψιμότητας
 • Αναγνωρισιμότητα του brand
 • Άνοδο των πωλήσεων
 • Στόχευση στο επιθυμητό target group

Παράλληλα μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες και στα social media, τα οποία αποτελούν ένα δυναμικό μέσο, που μας εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τους χρήστες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η παρουσία της επιχείρησής σας στο ίντερνετ είναι απαραίτητη, γιατί:

 1. το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο
 2. γίνεστε πιο αξιόπιστοι
 3. έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ κοινό
 4. μπορείτε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας
 5. αυξάνετε το πελατολόγιο και την ανταγωνιστικότητά σας

Μαζί θα σχεδιάσουμε και στη συνέχεια θα κατασκευάσουμε ένα eshop που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν στη συνέχεια επιθυμείτε άμεσα να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσα από μια σειρά στοχευμένων προωθητικών κινήσεων.