ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VENUSCOSMETIC | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

Στις σελίδες του eshop μπορείτε να δείτε την πλειοψηφία των προϊόντων του καταστήματος.

Πρόκειται για ένα eshop με responsive σχεδιασμό, διαχείριση αποθήκης, σύνδεση με τράπεζα, δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Δίνει επίσης στον επισκέπτη την δυνατότητα εγγραφής και δημιουργίας λογαριασμού για έλεγχο των παραγγελιών. Κάθε προϊόν έχει ξεχωριστή υποσελίδα με φωτογραφίες, τα χαρακτηριστικά και το κόστος του. Υπάρχει επίσης δυνατότητα εγγραφής στο newsletter.

Σε ξεχωριστά levels εμφανίζονται οι τρέχουσες προσφορές. Στο blog μπορείτε να διαβάσετε άρθρα με χρήσιμες συμβουλές. Το eshop ακολουθεί τους κανόνες GDPR.

Venuscometic

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής από το 1989. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής για την Ελλάδα έχουν συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών ανά τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης παρασκευάζονται από 100% υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, χωρίς να περιέχουν έλαια σιλικόνης ή ορυκτά έλαια. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουν την καινοτομία (πατενταρισμένες φυσικές πρώτες ύλες) για ένα ιδανικό αποτέλεσμα με άριστα και εμφανή αποτελέσματα περιποίησης, για κάθε τύπο δέρματος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://venuscosmetic.gr/