ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NEWTECHSTORE.EU

 

Αναλάβαμε τη δημιουργία του e–shop newtechstore.eu, κατασκευάζοντας ένα άρτιο τεχνολογικά micro responsive dynamic site με  προσεγμένο design εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη.

Το site είναι κατασκευασμένο σε 5 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά,γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Υπάρχει αναλυτικό menu και δυνατότητα αναζήτησης των προϊόντων ανά κατηγορία.Έχουν φτιαχτεί ειδικά levels για τη διευκόλυνση των επισκεπτών (πρόσφατα προϊόντα, προϊόντα με έκπτωση, δημοφιλή προϊόντα).

Το κάθε προϊόν συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του, καθώς και από ποικιλία φωτογραφιών με δυνατότητα zoom.

Το site ακολουθεί τους κανόνες του gdpr. Είναι επίσης συνδεδεμένο με pay-gate ελληνικών τραπεζών και pay-pal διασφαλίζοντας τόσο την ασφάλεια όσο και τη μέγιστη ευκολία των συναλλαγών.

Newtechstore

Το New tech store είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται τόσο στο χονδρικό όσο και στο λιανικό εμπόριο προϊόντων τεχνολογίας.

Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2017 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αποκτήσει ηγετική θέση στο διαδικτυακό εμπόριο. 

Διαθέτει αποθήκες σε 5 ευρωπαϊκές χώρες ώστε η παράδοση των παραγγελιών να πραγματοποιείται άμεσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: 

https://www.newtechstore.eu/