ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η τηλεοπτική διαφήμιση αποτελεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας του μηνύματος σας στο ευρύ κοινό. Γι’ αυτό και επιλέγεται από όσους θέλουν να κάνουν άμεσα γνωστό το brand name τους. 

Δημιουργία media plan

Ανάλογα με το budget και το target group (ηλικία, φύλο, βιοτικό επίπεδο, μορφωτικό επίπεδο) που σας ενδιαφέρει να προσεγγίσουμε, δημιουργούμε το κατάλληλο Media Plan. Επιλέγουμε δηλαδή, τον ή τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα μεταδώσουν το διαφημιστικό spot και αντίστοιχα τις εκπομπές του σταθμού στις οποίες θα προβληθεί.  Στόχος είναι η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας από τους τηλεθεατές, ώστε να τα αναζητήσουν είτε σε ένα σημείο πώλησης, είτε στο διαδίκτυο.

TV COMMERCIALS

Mr Durostick

29 Sec
Released 2022

Cosmostrom

16 Sec
Released 2021

ΠΟΕΒΥ

30 Sec
Released 2021

Valetonina

33 Sec
Released 2021

Alfa Aluminium

22 Sec
Released 2017

Θεόφραστος

23 Sec
Released 2018

Eyerelax

25 Sec
Released 2019

Cannabis

32 sec
Released 2019

Elogis D3

23 sec
Released 2018

Moving Spirits

13 sec
Released 2021

Gastite

17 sec
Released 2021

Flevorelief

26 sec
Released 2020

Pedag

1 min 16 sec
Released 2017

Coffees.gr

12 sec
Released 2019

Procten

37 sec
Released 2019

Superbreakfast

21 sec
Released 2017

Κατράδης

30 sec
Released 2017

Οικοθέρμανση

18 sec
Released 2014

Earplus

27 sec
Released 2016

Κρόκος

17 sec
Released 2015

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Η πλέον αποδοτική σε επίπεδο πωλήσεων.

Η απόδοση που θα έχει μια τηλεοπτική διαφήμιση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το media plan. Στόχος μας κάθε φορά είναι να μεταφέρουμε το μήνυμά σας με τον καλύτερο τρόπο στο target group που σας ενδιαφέρει.

 Τι σημαίνει target group;

Το target group είναι η ομάδα στην οποία στοχεύουμε. Ποιος δηλαδή θέλει-έχει ανάγκη το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Αν για παράδειγμα το κοινό που σας ενδιαφέρει είναι άνω των 50 ετών και έχει ολοκληρώσει την μέση εκπαίδευση, τότε η τηλεόραση αποτελεί καλύτερο μέσο διαφήμισης από το ίντερνετ. Αντίστοιχα θα επιλεγούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θα μεταδώσουν το διαφημιστικό spot και φυσικά οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ώρες προβολή του.

Στην Avalon Web And Media παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τηλεοπτικής προώθησης που ξεκινάει από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του κατάλληλου για εσάς διαφημιστικού spot (εφόσον δεν έχετε), έως και την προβολή του σε όλους τους πανελλαδικούς και περιφερειακούς σταθμούς, δημιουργώντας ένα media plan βασισμένο στις απαιτήσεις σας.

 

Παραγωγή διαφημιστικού spot

Η παραγωγή ενός διαφημιστικού spot ξεκινά με έρευνα γύρω από το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προβάλλουμε. Ανάλογα με αυτό και με βάση το κοινό στο οποίο απευθύνεται, προτείνουμε το κατάλληλο σενάριο, το οποίο συνοδεύεται από ενδεικτική εικονογράφηση (story board) για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Ανάλογα με την επιλογή σας δημιουργούμε commercial spots με γύρισμα (live shooting), ή after effects, 2D ή 3D animation videos. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη μουσική επιμέλεια του διαφημιστικού είτε με δημιουργία πρωτότυπης μουσικής, είτε με αγορά έτοιμων μουσικών κομματιών από το διαδίκτυο.

Τι είναι τα GRP’s;

Αποτελεί μονάδα μέτρησης της προβολής μιας διαφήμισης σε ένα κοινό. Αντιπροσωπεύει το ποσοστό του target group το οποίο εκτέθηκε σε μια διαφήμιση. Αν η τηλεοπτική διαφήμιση προβληθεί περισσότερες από μια φορές τότε το GRP αντιπροσωπεύει το άθροισμα κάθε ενός GRP ξεχωριστά. Αν για παράδειγμα ένα τηλεοπτικό spot παίξει 5 φορές και το δει το 50% του κοινού, τότε τα GRPs = 5φορές x 50%=250 GRPs. Άρα το GRP=Συχνότητα x Απήχηση. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι άνθρωποι θα δούνε την διαφήμισή σας.

 

Media Mix

Οι προωθητικές σας ενέργειες  μπορεί να περιλαμβάνουν εκτός από την διαφήμιση στην τηλεόραση, διαφήμιση στο ραδιόφωνο και digital marketing. Αυτό θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα θέσετε. Αν θέλετε δηλαδή να αυξήσετε τη συνολική αναγνωρισιμότητα του brand σας ή τα ποσοστά των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας ή να σας ενδιαφέρει απλώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να σχεδιάσουμε ένα Media Plan που θα κατανέμει σωστά το budget που διαθέτετε σε ένα ή περισσότερα μέσα.

Telemarketing ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η διαφήμιση στην τηλεόραση με telemarketing αποτελεί έναν διαδεδομένο τρόπο προβολής των προϊόντων σας σε περιφερειακά αλλά και πανελλαδικά κανάλια. Η Avalon Web and Media αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή telemarketing spots (άλλα και εκπομπών, διάρκειας έως και 50 λεπτών) καθώς και την κατανομή των προβολών-media plan σε διαφορετικά κανάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γνωρίζοντας την δύναμη που έχει η στοχευμένη διαφήμιση στην τηλεόραση και αξιοποιώντας στο έπακρο το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε δημιουργούμε το κατάλληλο media plan για την προβολή του spot σας. Έχοντας ως γνώμονα το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε, επιλέγουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις αντίστοιχες εκπομπές που απευθύνονται στο target group που σας αφορά.

Και αν δεν έχετε διαφημιστικό spot, μπορούμε να αναλάβουμε την παραγωγή του. Είτε επιλέξετε την δημιουργία ενός video γραφικών (after effects, 2D animation, 3D animation), είτε ενός video με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους ή studios με συμμετοχή ηθοποιών, μπορούμε να το υλοποιήσουμε.